NÄIDISMENÜÜD (hinnad sisaldavad käibemaksu)
Külmlaud 1: (toekam toit, noa ja kahvliga taldrikult söödav)
*Lõheconfit kollase peedi carpacciol aioli, kressi ja sibula-ingveri salsaga L G
*Kreveti-kalmaarikoogid praetud krevettide ja magus-hapu kastmega L
*Heeringa-gorgonzolajuustusalat talumuna ja rohelise sibulaga G
*Magus-hapu maisikanafilee korea stiilis porgandisalatil L G
*Veise carpaccio balsamico sibulate, granaatõunaseemnete, rukola ja parmesaniga L G
*Baieri stiilis kartulisalat G
*Valge oa hummus läätseleiva röstitud paprikaga L G V
*Spinati-kitsejuustu quiche
*Läätse-köögiviljasalsa L G V
*Sesooni leivavalik ürdi-maapähklipesto ja koorevõiga
Hind 1-le inimesele 22,40€
Külmlaud 2: (toekam toit, noa ja kahvliga taldrikult söödav)
*Madalal temperatuuril küpsetatud lõhe vutimuna, kollase peedisalsa ja aioliga 45 gr L G
*Seesami ja koriandriga vürtsikad krevetid korea stiilis porgandisalatil 35 gr L G
*Heeringa ceviche musta leiva õhikute ja hapukoorega 35 gr
*Mahlased kanapallid pähkli-seemne paneeringus tšillimajoneesiga 45 gr G
*Pardiliharostbiif selleri-õunasalatiga 45 gr G
*Baieri stiilis kartulisalat 160 gr G
*Peedi-kinoasalat kitsejuustuga 120 gr L G
*Värviline tomatisalat marineeritud punase sibula ja röstitud kõrvitsaseemnetega 50 gr L G V
*Röstitud köögiviljad hummusevaliku ja krõbeda läätseleivaga 65 gr L G V
*Sesooni leivavalik ürdi-maapähklipesto ja koorevõiga 50 gr
Hind 1-le inimesele 22,40€
Külmlaud 3: (toekam toit, noa ja kahvliga taldrikult söödav)
*Lõheconfit kollase peedi carpacciol aioli, kressi ja sibula-ingveri salsaga L G
*Kreveti-kalmaarikoogid praetud krevettide ja magus-hapu kastmega L
*Heeringa-gorgonzolajuustusalat talumuna ja rohelise sibulaga G
*Röstitud tuunikala-ceviche maisileiva õhikutega L G
*Forellimarjakreem vutimunade ja röstitud brioche´iga
*Magus-hapu maisikanafilee korea stiilis porgandisalatil L G
*Veise carpaccio balsamico sibulate, granaatõunaseemnete, rukola ja parmesaniga L G
*Baieri stiilis kartulisalat G
*Pardiliha-klaasnuudlisalat L G
*Kalkuniliha gyozad magushapu kastmega L G
*Valge oa hummus läätseleiva röstitud paprikaga L G V
*Spinati-kitsejuustu quiche
*Läätse-köögiviljasalsa L G V
*Mündi ja küüslauguga kiirsoolatud värske kurk
*Sesooni leivavalik ürdi-maapähklipesto ja koorevõiga
Hind 1-le inimesele 28,50€
Külmlaud 4: (toekam toit, noa ja kahvliga taldrikult söödav)
*Madalal temperatuuril küpsetatud lõhe vutimuna, kollase peedisalsa ja aioliga 45 gr L G
*Seesami ja koriandriga vürtsikad krevetid korea stiilis porgandisalatil 35 gr L G
*Tuunikala pastrami forellimarja, kapparite ja tšillikreemiga 35 gr L G
*Kreveti-kalmaarikoogid magushapu kastmega 40 gr L
*Heeringa ceviche musta leiva õhikute ja hapukoorega 35 gr
*Mahlased kanapallid pähkli-seemne paneeringus tšillimajoneesiga 45 gr G
*Pardiliharostbiif selleri-õunasalatiga 45 gr G
*Baieri stiilis kartulisalat 160 gr G
*Rebitud sealihaga baod 65 gr L
*Peedi-kinoasalat kitsejuustuga 120 gr L G
*Värviline tomatisalat marineeritud punase sibula ja röstitud kõrvitsaseemnetega 50 gr L G V
*Röstitud köögiviljad hummusevaliku ja krõbeda läätseleivaga 65 gr L G V
*Valik oliive 30 gr L G V
*Sesooni leivavalik ürdi-maapähklipesto ja koorevõiga 50 gr
Hind 1-le inimesele 28,50€
UUS ! Sügis-talve menüü 2024-2025 nr 1
* Segatud vürtsikas forelli tartar – tšillimajoneesi, kapparite, shalottsibula ja ürtidega, kaunistatud forellimarjaga LG vaba Lisandiks rebitud brioche crostinid 35 gr
* Kreveti pil pil ehk küpsetatud tiigerkrevetid küüslaugu, tšilli, oregano, kirsstomatite, paprikapulbri ja oliiviõliga LG 35 gr
* Kartuli-tuunikalasalat oliivide ja marineeritud sibulaga LG 70 gr
* Pekingi pardisalat porgandi, sibula, bok choy ja cashew pähklitega LG 80 gr
* Rosbiif sinepimajoneesi, kornišonide, marineeritud sibula ja granaatõunaseemnetega LG 35 gr
* Marineeritud küpsetatud seafilee baklažaanilisandiga LG 35gr
* Seenesalat trühvli ja sibulaga LG 35 gr
* Kinoa-köögiviljasalat granaatõunaseemnetega V GL 50 gr
* Maroko stiilis peedisalat V GL 35 gr
* Sesooni leivavalik ürdi-maapähklipesto ja võiga 70 gr
Hind 1-le inimesele 25€
UUS ! Sügis-talve menüü 2024-2025 nr 2
* Segatud vürtsikas forelli tartar – tšillimajoneesi, kapparite, shalottsibula ja ürtidega. Pealt kaunistatud forellimarjaga. LG vaba Lisandiks rebitud brioche crostinid 35 gr
* Heeringas kollase peedi carpacciol mädarõikakreemi ja vutimunadega LG 30 gr
* Kreveti pil pil ehk küpsetatud tiigerkrevetid küüslaugu, tšilli, oregano, kirsstomatite, paprikapulbri ja oliiviõliga LG 35 gr
* Rohelise karriga kalmaari-porgandisalat LG 35 gr
* Madalküpsetatud lõhe ”galett” bearnaise kastme, marineeritud sinepiseemnete ja kressiga G 40 gr
* Kartuli-tuunikalasalat oliivide ja marineeritud sibulaga LG 70 gr
* Pekingi pardisalat porgandi, sibula, bok choy ja cashew pähklitega LG 80 gr
* Rosbiif sinepimajoneesi, kornišonide, marineeritud sibula ja granaatõunaseemnetega LG 35 gr
* Marineeritud küpsetatud seafilee baklažaanilisandiga LG 35gr
* Kihiline praetud kanalihasalat, maisi, paprika ja ürtidega G 70 gr
* Seenesalat trühvli ja sibulaga LG 35 gr
* Kinoa-köögiviljasalat granaatõunaseemnetega V GL 50 gr
* Juurseller gorgonzola, kreekapähkli, küüslaugu ja peterselliga G 35 gr
* Maroko stiilis peedisalat V GL 35 gr
* Sesooni leivavalik ürdi-maapähklipesto ja võiga 70 gr
Hind 1-le inimesele 33€
*L-laktoosivaba
*G-gluteenivaba
*V-vegan