Külmlaud

NÄIDISMENÜÜD

Külmlaud 1: (toekam toit, noa ja kahvliga taldrikult söödav)

*Madalal temperatuuril küpsetatud lõhe vutimuna, kollase peedisalsa ja aioliga 45 gr L G
*Seesami ja koriandriga vürtsikad krevetid korea stiilis porgandisalatil 35 gr L G
*Heeringa ceviche musta leiva õhikute ja hapukoorega 35 gr
*Mahlased kanapallid pähkli-seemne paneeringus tšillimajoneesiga 45 gr G
*Veiseliharostbiif selleri-õunasalatiga 45 gr G
*Baieri stiilis kartulisalat 160 gr G
*Peedi-kinoasalat kitsejuustuga 120 gr L G
*Värviline tomatisalat marineeritud punase sibula ja röstitud kõrvitsaseemnetega 50 gr L G V
*Röstitud köögiviljad hummusevaliku ja krõbeda läätseleivaga 65 gr L G V
*Sesooni leivavalik ürdi-maapähklipesto ja koorevõiga 50 gr
Hind 1-le inimesele 16.50€

Külmlaud 2: (toekam toit, noa ja kahvliga taldrikult söödav)

*Madalal temperatuuril küpsetatud lõhe vutimuna, kollase peedisalsa ja aioliga 45 gr L G
*Seesami ja koriandriga vürtsikad krevetid korea stiilis porgandisalatil 35 gr L G
*Tuunikala pastrami forellimarja, kapparite ja tšillikreemiga 35 gr L G
*Kreveti-kalmaarikoogid magushapu kastmega 40 gr L
*Heeringa ceviche musta leiva õhikute ja hapukoorega 35 gr
*Mahlased kanapallid pähkli-seemne paneeringus tšillimajoneesiga 45 gr G
*Veiseliharostbiif selleri-õunasalatiga 45 gr G
*Baieri stiilis kartulisalat 160 gr G
*Rebitud sealihaga baod 65 gr L
*Peedi-kinoasalat kitsejuustuga 120 gr L G
*Värviline tomatisalat marineeritud punase sibula ja röstitud kõrvitsaseemnetega 50 gr L G V
*Röstitud köögiviljad hummusevaliku ja krõbeda läätseleivaga 65 gr L G V
*Valik oliive 30 gr L G V
*Sesooni leivavalik ürdi-maapähklipesto ja koorevõiga 50 gr
Hind 1-le inimesele 20.50€

*L-laktoosivaba
*G-gluteenivaba
*V-vegan