Külmlaud

NÄIDISMENÜÜD

Külmlaud 1: (toekam toit, noa ja kahvliga taldrikult söödav)

*Lõheconfit kollase peedi carpacciol aioli, kressi ja sibula-ingveri salsaga L G
*Kreveti-kalmaarikoogid praetud krevettide ja magus-hapu kastmega L
*Heeringa-gorgonzolajuustusalat talumuna ja rohelise sibulaga G
*Magus-hapu maisikanafilee korea stiilis porgandisalatil L G
*Veise carpaccio balsamico sibulate, granaatõunaseemnete, rukola ja parmesaniga L G
*Baieri stiilis kartulisalat G
*Valge oa hummus läätseleiva röstitud paprikaga L G V
*Spinati-kitsejuustu quiche
*Läätse-köögiviljasalsa L G V
*Sesooni leivavalik karulaugupesto ja koorevõiga
Hind 1-le inimesele 22€

Külmlaud 2: (toekam toit, noa ja kahvliga taldrikult söödav)

*Madalal temperatuuril küpsetatud lõhe vutimuna, kollase peedisalsa ja aioliga 45 gr L G
*Seesami ja koriandriga vürtsikad krevetid korea stiilis porgandisalatil 35 gr L G
*Heeringa ceviche musta leiva õhikute ja hapukoorega 35 gr
*Mahlased kanapallid pähkli-seemne paneeringus tšillimajoneesiga 45 gr G
*Pardiliharostbiif selleri-õunasalatiga 45 gr G
*Baieri stiilis kartulisalat 160 gr G
*Peedi-kinoasalat kitsejuustuga 120 gr L G
*Värviline tomatisalat marineeritud punase sibula ja röstitud kõrvitsaseemnetega 50 gr L G V
*Röstitud köögiviljad hummusevaliku ja krõbeda läätseleivaga 65 gr L G V
*Sesooni leivavalik ürdi-maapähklipesto ja koorevõiga 50 gr
Hind 1-le inimesele 22€

Külmlaud 3: (toekam toit, noa ja kahvliga taldrikult söödav)

*Lõheconfit kollase peedi carpacciol aioli, kressi ja sibula-ingveri salsaga L G
*Kreveti-kalmaarikoogid praetud krevettide ja magus-hapu kastmega L
*Heeringa-gorgonzolajuustusalat talumuna ja rohelise sibulaga G
*Röstitud tuunikala-ceviche maisileiva õhikutega L G
*Forellimarjakreem vutimunade ja röstitud brioche´iga
*Magus-hapu maisikanafilee korea stiilis porgandisalatil L G
*Veise carpaccio balsamico sibulate, granaatõunaseemnete, rukola ja parmesaniga L G
*Baieri stiilis kartulisalat G
*Pardiliha-klaasnuudlisalat L G
*Kalkuniliha gyozad magushapu kastmega L G
*Valge oa hummus läätseleiva röstitud paprikaga L G V
*Spinati-kitsejuustu quiche
*Läätse-köögiviljasalsa L G V
*Mündi ja küüslauguga kiirsoolatud värske kurk
*Sesooni leivavalik karulaugupesto ja koorevõiga
Hind 1-le inimesele 28€

Külmlaud 4: (toekam toit, noa ja kahvliga taldrikult söödav)

*Madalal temperatuuril küpsetatud lõhe vutimuna, kollase peedisalsa ja aioliga 45 gr L G
*Seesami ja koriandriga vürtsikad krevetid korea stiilis porgandisalatil 35 gr L G
*Tuunikala pastrami forellimarja, kapparite ja tšillikreemiga 35 gr L G
*Kreveti-kalmaarikoogid magushapu kastmega 40 gr L
*Heeringa ceviche musta leiva õhikute ja hapukoorega 35 gr
*Mahlased kanapallid pähkli-seemne paneeringus tšillimajoneesiga 45 gr G
*Pardiliharostbiif selleri-õunasalatiga 45 gr G
*Baieri stiilis kartulisalat 160 gr G
*Rebitud sealihaga baod 65 gr L
*Peedi-kinoasalat kitsejuustuga 120 gr L G
*Värviline tomatisalat marineeritud punase sibula ja röstitud kõrvitsaseemnetega 50 gr L G V
*Röstitud köögiviljad hummusevaliku ja krõbeda läätseleivaga 65 gr L G V
*Valik oliive 30 gr L G V
*Sesooni leivavalik ürdi-maapähklipesto ja koorevõiga 50 gr
Hind 1-le inimesele 28€

*L-laktoosivaba
*G-gluteenivaba
*V-vegan

Külmlaud 5: (toekam toit, noa ja kahvliga taldrikult söödav)

*Kalaterriin tšillimajoneeskastme ja võrsesalatiga
*Lõheconfit muna-ürdi kastme ja vutimunadega
*Praetud krevetid porgandikreemi ja kirveliga
*Lihapâté kirsiželee ja tüümianiga
*Madalal temperatuuril küpsetatud krõbe maisikanafilee rooskapsa-tomatisalatil
*Linnumaksapasteet õuna konfitüüri ja brioche õhikutega
*Prantsuse stiilis kartulisalat (V)
*Värske lehtsalat vinegrettkastmega (V)
*Köögivilja-kitsejuustu quiche
*Prantsuse stiilis leivavalik koorevõi ja trühvlimäärdega
*Mini-tarte tatin vaniljekastmega
*Sidrunikook
*Makroon
Hind 1-le inimesele 25€